11111

Waterfall Lodge winter sun

Allan and Gert Jensen co-owners of Waterfall Lodge

Waterfall Lodge head chef Wilson Ndou

Waterfall Lodge multi function worker frans Shongoane

Hvem vi er på Waterfall Lodge

Allan & Gert Jensen

– fælles ejere af Waterfall Lodge

Allan Jensen faldt pladask for Sydafrika under sin første jagt rejse til landet i 2003. Og begyndte straks sin søgen efter sin helt egen ”Afrikanske drøm”. Efter flere jagt rejser og adskillige research ture til landet, valgte han i 2006 at købe et 500 hektarer stort område med et stort udviklingspotentiale, og gik straks i gang med at designe Waterfall Lodge. Det færdige resultat afspejler tydeligt, at Allan professionelt er forankret i den danske byggeindustri. Allans fader Gert Jensen, som nu er pensioneret efter mere end 40 år i malerfaget og i byggebranchen, har generationsskiftet sine virksomheder, og har derfor masser af energi og ressourcer, til at støtte op omkring dette nye familieeventyr i Sydafrika.

L.G. Trichardt – manager, PH og Outfitter

Vi arbejder på den fulde tekst om vores nye PH og Outfitter

Wilson Ndou  – chef kok og ”blæksprutte”

Wilson er en fantastisk ildsjæl, som har været med til at præge den gode stemning på lodgen i de seneste 5 år. Før det lykkedes os, at headhunte Wilson til Waterfall, havde han udmærket sig som chef på adskillige andre Lodges i Limpopo provinsen.  Wilson er ambitiøs, og altid eksperimenterende og på jagt i kogebøger efter nye opskrifter, og er sågar blevet leverandør af kager til den lokale bager i Lephalale. Udover at trylle i vort køkken, eller ved grillen, så er han en habil amatør botaniker, som elsker at pleje og passe pryds planter og træer omkring Lodgen.

Frans Shongoane 

Har stor betydning for Waterfall Lodge og vore relationer til det omkring liggende lokal samfund, idet Frans har status som ”elder” i landsbyen Shongoane. En vigtig funktion og position i Sydafrikanske landsbysamfund. Selvom han for længst har passeret pensionsalderen, så nyder han at arbejde som assistent for LG, og har intet problem med at følge med – også selv om det til tider foregår i et hektisk tempo. Frans hjælper ligeledes til med vor vildtpleje, med vores bestande af Kudu, Nyala, Waterbuck, Impala og mange flere.