11111

Waterfall Lodge lake

Waterfall Lodge pool area

 

 

The Main Lodge

Waterfall Lodge – I Afrikansk design, tilpasset den omgivende natur

Arkitekturen og den håndværksmæssige kvalitet af hele Lodgen, udtrykker det bedste af to verdener, med et tydeligt afsæt i den Afrikanske arv og det bedste af danske håndværkstraditioner.

 

Der er benyttet de bedste materialer overalt, og udførelsen viser tydeligt, at ejerne har deres baggrund i den danske byggebranche. Hovedbygning, samt alle villaer og hytter er udstyret med charmerende stråtag, og samtlige har deres egen private veranda.

Beliggenhed

Waterfall Lodge er beliggende i Waterberg bjergene i Limpopo provinsen, placeret for foden af en dramatisk klippeformation, hvor et mindre vandløb har skåret sig vej igennem klippen, og har skabt et idyllisk område, som er hjemsted for et rigt og varieret dyreliv hele året.

Hovedbygning indeholder bl.a. vores fælles bar & restaurant

Hovedbygningen er anlagt på terrasser og i åben plan, og indeholder administration, køkken, bar og vores restaurant, som åbner direkte ud til en stor terrasse med en formidabel udsigt over klippevæggen. Næsten alle måltider serveres hele året rundt ved hovedbordet på terrassen, og mange aftener serveres der lækre bøffer fra den åbne grill. Klipper er illumineret om natten og skaber en helt eventyragtig stemning.

Swimmingpool

En trappe ned fra terrassen, befinder sig et mindre pool område med et dejligt svalende ”dyppe bassin”, og et mindre særskilt børnebassin. En ”morfar” på liggebriksen, eller en kølig ved pool kanten, eller en god bog i en stol under en skyggeparasol, er den perfekte måde at afslutte en god dag på!

Paradis for fugle elskere

En spændende beplantning bestående af et velplejet haveanlæg, med tropiske og subtropiske planter, og den uberørte og naturlige bushveld flora som vokser langs kilden og på klippeskråningerne, har skabt et attraktivt habitat for et væld af fuglearter.

Fiskeørne og Giant Kingfisher ses ofte, og Hammerhoved og Cormoraner patruljerer og væverfugle bygger deres karakteristiske reder i trætoppene. For blot at nævne nogle få.