11111

Vores lodge

Waterfall Lodge lake_800_350

Waterfall Lodge – i Afrikansk design og tilpasset den omkringliggende natur

Arkitekturen og kvaliteten i hele lodgen udtrykker det bedste af to verdener, og viser tydeligt den Afrikanske arv, og det danske ejerskab.

Intet steds er der gået på kompromis med kvaliteten, og kun de bedste materialer er anvendt.

Beliggenhed

Waterfall Lodge er beliggende i Waterberg bjergene i Limpopo provinsen, placeret for foden af en dramatisk klippeformation, hvor et mindre vandløb har skåret sig vej igennem klippen, og har skabt et idyllisk område, som er hjemsted for et rigt og varieret dyreliv hele året.

Klippesiden er smukt illumineret i de tidlige nattetimer, og skaber en eventyragtig stemning.

Hovedbygning med bar & restaurant

Hovedbygningen er i åben plan med køkken, stor spisestue, TV og en lille bar, og skydedøre åbner op til en overdækket veranda. De fleste hovedmåltider serveres ved den store udendørs grill på terrassen.

Swimmingpool området

På et særskilt afsnit lige nedenfor terrassen ligger et lille fint pool område med et mindre svømmebassin og et jacuzzi stort bassin til de helt små børn.

Gratis internet

Vi har vores egen sender på Waterfall Lodge, og kan derfor tilbyde gratis internet på lodgen, dog kan signalet være lidt svagt på visse dage i de yderst beliggende huse.  Og periodevise udfald kan forekomme. Mobilsignalet et svagt overalt, men vore gæster kan mod betaling af forbrug benytte sig af vores fastnet.     

 

This entry was posted in Home. Bookmark the permalink.