11111
Waterbuck in the area around_WL

Waterfall Lodge Jan Mortensen Oryx

Vores jagt

Vi er specialister i jagt på ”plains-game” i hele Limpopo provinsen, men qua vort nøgle personales mangeårige erfaring fra hele regionen tilbyder vi, at arrangere jeres jagt i hele Sydafrika, og til særdeles konkurrencedygtige priser. Check vores prisliste for detaljer, og hvis i ikke lige finder prisen på jeres foretrukne trofæ, så venligst kontakt os for yderligere info, eller for dags aktuelle priser på f.eks. Sabel eller Roan. Med vores base i komfortable omgivelser på Waterfall Lodge, opererer vi for det meste i de fantastisk jagtrevirer i Waterberg Mountain regionen, i trekanten mellem Lephalale, Vallwater og Thabazimbi. Bortset fra vildtpleje, lejlighedsvis jagt med bue og pil, eller jagt med det formål, at supplere vort køkken med vildt kød, så jæger vi sjældent på vores egen lodge. Vi foretrækker, at alle vore gæster i fulde drag kan nyde dyrene og naturen på Waterfall Lodge, under deres ophold. Det meste af vor trofæ jagt foregår derfor hos vore naboer, og sjældent mere end en lille halv times kørsel fra Waterfall.   

Big Five

Vi arrangerer gerne jeres jagt på en eller flere af The Big Five, blot kræver det ca. tre måneders forberedelsestid at få alt på plads.  Vores nye manager LG, samt vores gæste PH ”Wolf”, betegnes af markedet som to af de dygtigste i hele Sydafrika og de har begge licens og er naturligvis officiel Big Five registrerede.

Louis Gustavus Trichardt

Blandt venner og jægere kun kendt under sit øgenavn LG. LG er fornylig tiltrådt som driftsansvarlig på Waterfall Lodge, og har alle de kompetencer som skal til, for at kunne drive en jagtfarm i Limpopo. Han er født og opvokset på en landbrugsfarm i Waterberg Biosfæren, og startede med at køre bil på farmen da han var 6 år, og nedlagde sit første jagtbytte da han var bare 9 år gammel. Og har gået på jagt lige siden. Med andre ord – et barn af ”the bushveld”! Fik licens som PH i 2005, og som Outfitter i 2007, og har stået i spidsen for jagtselskaber overalt i Sydafrika, Mozambique, Botswana og Namibia. Jæger både med bue og med riffel, og arrangerer flere gange om året fisketure til Botswana, til familiens private ø i Okawanga deltaet. Øvrige jægere og samarbejdspartnere:

Robert Maree – berømt i Sydafrika under sit øgenavn ”Wolf”

Wolf er vort første valg, når vi har travlt, og vi har behov for at indkalde ekstra PH hjælp.  Wolf er anerkendt som en ad de dygtigste i markedet i Sydafrika, og har trods sin unge alder, beskæftiget sig intensivt med jagt i mere end 15 år. Han har præcis som vores egen LG, licens til BIG FIVE, og er stort på jagt i det sydlige Afrika hele året. Inklusive bue jagt.

Øvrig PH assistance

Udover ”Wolf”, supplerer vi med dygtige lokale PH’ere efter behov. Vi kan ikke altid garantere, at ”Wolf” er til rådighed, men vi kan garantere, at vi ALTID stiller med et topprofessionelt mandskab.