11111
Waterfall Lodge by the lake

waterfall Lodge Villa interior Living Room Double Bed waterfall Lodge Villa interior

Waterfall Lodge indkvartering

Vores to store villaer

Vore to store villaer har en fantastisk udsigt fra deres private terrasser. Hver villa er indrettet med en stor opholdsstue med en sofagruppe samt en dobbelt seng, samt med et særskilt soveværelse med to store senge. Endvidere har disse huse et lille te-køkken med køleskab, samt et badeværelse med toilet. Vore villaer er naturligvis udstyret med aircondition/opvarmning betinget af sæsonen.

Vores tre hytter

Alle hytter har udsigt til smuk natur fra privat veranda. Hytterne er indrettede med et stort soveværelse med to store særskilte senge, samt masser af skabsplads. Der er lige plads til at installere en tredje børneseng, hvis det ønskes. Endvidere er de udstyret med køleskab og elkedel samt aircondition og opvarmning. Pænt separat badeværelse med brusekabine og toilet.

 

Gratis internet og telefoni

Det findes trådløst internet i hovedbygningen, men i tilfælde af regnvejr kan signalet være svingende.  Vort mobil signal er til tider dårligt, men så er man velkommen til at benytte fasttelefonen i hovedbygningen, mod betaling af forbrug uden gebyr. 

 

Vores teltlejr

Godt skjult i ”bushen”, midt i vores jagtområde og placeret på en bjergskråning med en fin udsigt, har vi etableret en rustik og primitiv teltlejr, for de af vore gæster der ønsker en ”tæt-på-naturen” oplevelse. Hver af vore telte er udstyret med to feltsenge, og lejren er desuden udstyret med rindende vand, et ydmygt toilet samt et udekøkken. Lejren besøges hver nat af den fauna som lever på området, og vi arrangerer gerne en bush-dinner på request.  

Langtidsleje

Waterfall Lodge er et ideelt sted til et ophold af længere varighed. Kontakt Allan Jensen direkte for et godt tilbud på mail: allan@waterfall-lodge.com

 

Waterfall Lodge double room

This is where Mr. Bjarne Jensen takes his afternoon nap with all his animal friends