11111

activities on Watefall Lodge lake

Waterfall Lodge golf udflugt
Waterfall Lodge golf excursions

Golf & aktiviteter

Waterfall Lodge har den perfekte beliggenhed, hvis i ønsker at kombinere jagt eller ferie rejsen, med en runde golf. Lyder navne som Gary Player, Lost City og the Extreme 19th ikke bekendte? Er der en klokke til at ringer? Store golf oplevelser ligger i relativ kort køre afstand fra Waterfall Lodge.

Den lokale

Start f.eks. med den lokale Mogol Club i Lephalale, blot 25 km fra vores lodge. En høj kvalitets 72 hullers bane, som ligger fint beskyttet i Limpopo dalen, og derfor en af de bedre vinterbaner i området. Og green fee på blot 20,- €?

 

Allan Jensen ved the Legend Golf Resort
Allan Jensen at the Legend Golf Resort

Sun City

Fortsæt derefter til Sun City og Gary Player Golf, der som bekendt ligger græs til den berømte turnering Nedbank Golf Challenge. Eller hvorfor ikke prøve kræfter med den udfordrende Lost City Golf Course – hvor krokodiller vogter over mistede bolde i vandet på hul 13!

Legend Golf & Safar Resort

Et ”leisure-resort”, med en eksotisk blanding af vilde dyr, og golf. The Signatur Course er naturligvis berømt fordi de 18 huller er individuelt designede af 18 golf ikoner, inklusive et af Thomas Bjørn, med det er det ekstreme hul 19 som vækker opsigt! Tee off ligger på toppen af Hanglip Mountain og kan kun nås med helikopter, og så skal der drives 400 meter ud, med et drop på 400 meter ned.

Til gengæld belønnes “hole in one” med 1 million US!

Helikopter til det 19′ hul på The Legend golf course
Helicopter excursions from Waterfall Lodge

Anden sport

De dramatiske klippe formationer på vores lodge, er indbydende til bjergklatring eller trecking ture, og i vort nærområde er der flere spændende ruter at udforske på mountain bike. Der er sågar en mulighed for at komme på mountain bike safari i D’Nyala safari park. Eller hvad med at teste dine færdigheder med bue og pil på vores træningsbane?

Mokolo Dam – fiskeri

Ligger ca. en halvtimes kørsel fra Waterfall Lodge, og er en af Sydafrikas største opdæmmede søer indeholdende 145 millioner kubikmeter vand. Søen er omgivet af frodige bjerge og en stor nationalpark, og er et yndet udflugtsmål for sportsfiskere.

 

Klatring ved lodgen
Waterfall Lodge bouldering

Watch The Video!
Play-Button-80

 

The Legend Golf Course
Waterfall Lodge and the Legend golf